DJ 63KK0' hivatalos honlapja
A lendület kormányosa - The Steersman of Zest

Támogassa DJ 63KK0'-t!

Az olvasóban egyből felmerül a kérdés, miért kér anyagi támogatást egy lemezlovas?
DJ 63KK0' nem hivatásos, hanem amatőr DJ, azaz, nem ebből él, lényegében hobbi szinten, szórakoztatás és szabadidő eltöltése céljából foglalkozik a zenemixeléssel, de tervei között szerepel, hogy igazi DJ-vé válik, megfelelő gyakorlással és profi lemezlovasoktól történő elméleti és gyakorlati tanulás útján, magasabb szintre fejleszti a tudását ebben a szakmában.
Mivel jelenleg nagyobb részt szoftvereket használ a zenemixelésre, természetesen szeretné elsajátítani a népszerűbb DJ hardverek, külső eszközök gyakorlati használatát is.
Nos, egyértelmű, hogy a fentiekhez nem kevés pénz szükségeltetik, ingyen és bérmentve gyakorlatilag lehetetlen ezt elérni, főleg a mai pénzközpontú világban.
DJ 63KK0' anyagi lehetőségei jelenleg szűkösek, ugyanúgy, mint más, egy átlagos bérből és fizetésből élő ember. Ezért szeretné azoknak az embereknek az anyagi segítségét kérni a fejlődéséhez, akik kedvelik, megkedvelték eddigi munkáit, zenei műsorvezetését, DJ mixeit és elismerik a modern elektronikus tánczene terjesztésében és népszerűsítésében végzett, évek óta tartó munkáját.
Amennyiben ön ezek közé az emberek közé tartozik és szeretné, ha DJ 63KK0' minél jobban fejlődne a lemezlovas szakmában, hogy még profibb, még nagyobb, még pozitívabb élményt nyújtó műsorokat, fellépéseket és zenei mixeket készítsen a nagyközönségnek, ebbe beleértve önt is, kérjük, járuljon hozzá ennek sikerességéhez anyagi támogatásával is!
Támogatását megteheti online, itt az interneten, bankkártya vagy PayPal fiók használatával, a PayPal feliratra kattintva (természetesen a támogatás összegét ön dönti el):

Támogatását tisztelettel és hálásan köszöni:

DJ 63KK0'